Bemutatkozás:

Fénykép0719Fénykép1047Fénykép0652

Vállalkozásom 1985-ben indítottam autómentéssel, a Csongrád megyei Hódmezővásárhelyen. Gépjárműparkunk kialakításánál figyelembe vettük megrendelőink igényeit, ezért a fuvarfeladatnak megfelelő gépjárművel végezzük azt. Gépjáműveink sokrétűsége miatt nem okoz problémát autómataváltós, balesetes, futómű sérült, műszaki hibás autója és utasai (maximum 9 fő+autó) vagy kisteherautója és utasai (maximum 6 fő+autó) elszállítása. Autóink mindegyike rendelkezik rakomány biztosítással és megfelelő rögzítéstechnikai felszerelésekkel a gépjárművek biztonságos és színvonalas szállítása érdekében. Vállalkozásom foglalkozik ezek mellett munkagépek, targoncák, mezőgazdasági gépek, szállításával is.

A munka minőségét elismervén több visszatérő ügyfél, szerviz, cég ill. gépforgalmazóval állunk kapcsolatban.

Fénykép0080Fénykép0222Fénykép0340

Bemutatkozás: bejegyzéshez 1 hozzászólás

  • Szia, ez egy hozzászólás.
    Egy hozzászólás törléséhez, egyszerűen csak be kell jelentkeznünk, és megtekinteni a bejegyzés hozzászólásait, ahol lehetőségünk van a hozzászólások törlésére.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>